Microsoft i ostalo

Tvrtka KOMP SERVIS je licencirani distributer Microsoft softwarea. Microsoft Windows je operacijski sustav za računala zasnovana na IBM PC standardu. Postoje brojne verzije za različite namjene, od osobnih računala do mrežnih poslužitelja (servera). Zbog planetarne raširenosti i popularnosti PC računala, operacijski sustavi Windows postao je osnovni program potreban za rad na računalu. Korištenje ilegalnih kopija je kažnjivo zakonom.

Navedeni programi predstavljaju našu ponudu. Informirajte se za cijene licenciranih proizvoda.

Microsoft Windows 8.1

 

PC programi

Windows 7 Home Premium

Windows 7 Home Premium olakšava stvaranje kućne mreže i zajedničko korištenje omiljenih slika, videozapisa i glazbe. Možete čak i gledati, zaustavljati, premotavati i snimati televizijski program. Iskusite najbolju zabavu pomoću sustava Windows 7 Home Premium.

Windows 7 Professional

Ako računalo koristite za rad, bit će vam potreban Windows 7 Professional. Pomoći će vam da potaknete produktivnost i zaštitite ključne informacije s kojima morate raditi. Za mnoge je rutinske zadatke potrebno samo nekoliko klikova, stoga trošite manje vremena na postavljanje projektora, pisača i mreža. Mogućnosti poboljšanog stvaranja sigurnosne kopije pojednostavnit će vam zaštitu svega na čemu naporno radite stvaranjem automatskih sigurnosnih kopija u kućnoj ili poslovnoj mreži. Način rada za Windows XP omogućuje vam korištenje većine programa sustava Windows XP u sustavu Windows 7.

Windows 7 Ultimate

Windows 7 Ultimate je najsvestranije i najsnažnije izdanje sustava Windows 7. Ono objedinjuje iznimnu lakoću korištenja sa značajkama za zabavu sustava Home Premium i poslovnim mogućnostima sustava Professional, uključujući mogućnost pokretanja mnogih poslovnih programa sustava Windows XP u načinu rada za Windows XP. Za dodatnu sigurnost možete šifrirati podatke pomoću programa BitLocker i BitLocker To Go. Dodatnu fleksibilnost pruža mogućnost rada na bilo kojem od 35 jezika. Sa sustavom Windows 7 Ultimate dobivate sve.

ESET NOD32

ESET NOD32 idealni je antivirus za Windows operacijski sustav, a također odlično radi i na ranijim verzijama Windowsa, MS-DOSu, file serverima, mail serverima i gateway uređajima.
Proaktivan, precizan i brz s niskom potrošnjom resursa, ESET NOD32 je najbolji antivirusni program koji možete imati. To potvrđuju i nagrade testnog laboratorija AV-Comperatives za Najbolji antivirusni program u 2006. i 2007. godini.

Naslovnica | Servis računala | Informatički sustavi | Računala i komponente | PC programi | Čišćenje od virusa
Kompjuter za servis j.d.o.o. za informatičke usluge | OIB: 97327531649 | Kostelgradska 7, 49218 PREGRADA |
Telefon: 099 377 6888 | info@kompservis.hr
Poslovna banka: Erste - IBAN HR2424020061100650642 | Član uprave: Mladen Podboj
MBS: 080834849 upisan kod Trgovačkog suda u Zagrebu. Temeljni kapital od 5.000,00 kn uplaćen u cjelosti.