Cjenik usluga

Cjenik naših usluga obuhvaća najčešće usluge ugradnje, održavanja i popravka.

Informatička obuka korisnika naplaćuje se po cijeni sata rada servisa.

Ako radovi nisu specificirani u ovom cjeniku naplaćuju se prema stvarno utrošenom vremenu servisa.

Cjenik pogledajte ovdje:

Informatički sustavi i mreže

Projektiranje i izvedba računalnih mreža i LAN-a

Da bi dva i više računala mogla kvalitetno raditi zajedno u mreži (LAN-u), kako bi djelila svoje podatke, zajednički pristupala Internetu, pisaču, lokalnom serveru ili bilo kojem drugom mrežnom resursu, potrebno je ustrojiti odgovarajuću mrežu koja će uz minimalne troškove zadovoljavati sve potrebe korisnika. Takva se mreža u najjednostavnijem slučaju može sastojati od jednog kabela vrijednog 20 kuna, a može biti sklopljena od desetaka raznih uređaja koji pružaju određene usluge u LAN-u, poput Hub-a, Switch-a, Router-a, Print servera, Data servera, šume kabela i još koječega. Naravno, odgovarajuća pažnja im treba biti posvećena; jednostavnima minimalna a složenima daleko veća.

Veliko iskustvo u prepoznavanju vaših stvarnih potreba i realnih mogućnosti njihova povećanja u doglednom periodu od velikog je značaja za pronalaženje kvalitetnog i ekonomičnog rješenja pri projektiranju nove i nadogradnji postojećih računalnih mreža. Stoga će vam naša rješenja vaših problema donjeti uštedu pri investiranju i zadovoljstvo u korištenju, a uz minimalne troškove održavanja.

Pri izvođenju radova koristimo kvalitetne komponente Panduit parapet i samoljepljive kanale, utičnice RJ-45, Patch panele i spojne module, odnosno Digitus routere, switcheve i opremu za wireless LAN, čime u potpunosti udovoljavamo kategorji 5+ (5e) i kategorji 6.

Naravno, pri izvođenju instalacije za vašu računalnu mrežu s lakoćom možemo paralelno i vrlo ekonomično postaviti i instalaciju za telefonsku mrežu sa RJ-11 i RJ-45 konektorima.

Koja je cijena i koliko se brzo mreža može uspostaviti?

Vrijednost projektiranja i izvedbe lokalne mreže određuje se po utrošenom radnom satu i ne premašuje uobičajenu cijenu servisiranja računala. Ukoliko trebate malu mrežu od dva do tri računala s pristupom Internetu i međusobnim dijeljenjem resursa, ukupan posao može biti obavljen unutar jednog radnog dana!

Cijena mrežne opreme uistinu nije visoka, i ako nemate potrebe za naprednim uređajima i složenim sustavima, uređaji i omreženje vas mogu koštati tek nekoliko stotina kuna! Naravno, ako je vaša mreža veća, ili trebate dodatnu sigurnost, stabilnost i brzinu u radu, ili pak dodatne uređaje poput mrežnih poslužitelja, u tom slučaju cijena raste srazmjerno vašim potrebama.

Naslovnica | Servis računala | Informatički sustavi | Računala i komponente | PC programi | Čišćenje od virusa
Kompjuter za servis j.d.o.o. za informatičke usluge | OIB: 97327531649 | Kostelgradska 7, 49218 PREGRADA |
Telefon: 099 377 6888 | info@kompservis.hr
Poslovna banka: Erste - IBAN HR2424020061100650642 | Član uprave: Mladen Podboj
MBS: 080834849 upisan kod Trgovačkog suda u Zagrebu. Temeljni kapital od 5.000,00 kn uplaćen u cjelosti.